"Sove Godt" cover

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In

More Views

  • "Sove Godt" cover

Sov Godt

Alle våre produkter kan køpes som mp3 nedlasting, som Cd'er eller som begge deler. Les mer om handelsbetingelser. Fast frakt 39,- kr. Prisforskellen mellem mp3 nedlasnting,  Cd'er og bøker skyldes primært fremstillingsprisen på Cd'er og bøker.

Availability: In stock

kr 98,00

* Required Fields

kr 98,00

Ingen sovemedisin, ingen bivirkninger, ingen søvnproblemer. Dette er utelukkende avspenning og søvndyssende musik.

Sov Godt uten sovemedisin

"Sov godt" er konstruert til alle som lider av søvnunderskudd, søvnvansker eller andre typer søvenproblemer. Den inneholder 30 miutters søvdyssende tale, kombinert med søvndyssende og beroligende bakgrunnsmusikk. Musikken er komponert av Kenneth Plon med spesielt hennblikk på å påvirke hjernen til å komme i lavere gir (færre hertz). Talen induserer en avspenning som foregår langsomt og detaljert, at det nærmest er umulig å holde seg vøken (lydteknikkeren fant faktisk i søvn under innspillingen).

Mange mennesker mener at de saktens kan klare seg med mindre enn de anbefalte 7-8 timers søvn. Det føles kanskje også slik, men det har på lang sikt konsekvenser for humøret, blodtrykket, vektregulering og mye mye mer.

Sov godt - fordeler:

Sovemedisin er både vanedannende og har bivirkninger. Det slipper du med Sov Godt.
Sovemedisin skal tas minst en time før du går i seng, for ikke også å virke sløvende neste dag: Det slipper du også med Sov Godt.
Sovemedisin mp du køpe igjen og igjen. Sov Godt er en engangsinvestering.

Andre fordeler ved å bruke Sov Godt: Du faller letter i søvn. Du slapper av fra bekymringer. Du er utvilt neste dag.
 
 
Sov godt mp3

Sov Godt...34:00
 
Mp3 nedlastninger fåes med det samme. Cd'er sendes daglig kl. 12. 
 
*Du behøver faktisk ikke å laste ned. - Du logger bare inn på «min side» og legge et ikon ut på telefonen, nettbrettet, iPad`en eller PC`en akkurat som en app. 4 klikk i alt, så enkelt er det. Veiledning følger med. OBS! I virkeligheten er det ikke en app, men den eneste forskjellen i forhold til en app, er at du skal ha internettforbindelse for å bruke ikonet. Hvis du skal bruke produktene dine uten internettforbindelse, er du nødt til å laste de ned.