Du er vidunderlig Cover

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In

More Views

  • Du er vidunderlig Cover

Du er vidunderlig (3 -7 år)

Alle våre produkter kan køpes som mp3 nedlasting, som Cd'er eller som begge deler. Les mer om handelsbetingelser. Fast frakt 39,- kr. Prisforskellen mellem mp3 nedlasnting,  Cd'er og bøker skyldes primært fremstillingsprisen på Cd'er og bøker.

Availability: In stock

From: kr 228,00

To: kr 298,00

Price as configured: kr 228,00

* Required Fields

Price as configured: kr 228,00

Godnatt mitt barn og sov søtt. Så er det slutt med lange og slitsomme leggesituasjoner. Ekstra pluss: Ditt barn styrker sin selvfølelse mens det sover. Dobbel CD/mp3.

Du er vidunderlig

Selvtillit, glede og selvfølelse til ditt barn

"Du er vidunderlig" er en dobbelt CD/mp3-nedlastning/app* som vil få ditt barns selvtillit og selvfølelse til virkelig å vokse. "Du er vidunderlig" inneholder "historier som virker", som er spesialdesignet for barn 3-7 år. De er også litt lengre end de andre CD'er/mp3`er til samme aldersgruppe. 
 

Erfaring som virker

I mer enn 35 år har Carsten Sommerskov beskjeftiget seg med styrking av barn og unges selvtillit og selvfølelse. Disse to historiene er skapt på basis av al den viten og erfaring, med det formål å skape det beste du kan gi ditt barn. Historiene er tilpasset ditt barns alder og er noen hyggelige og søte historier. 

Slik brukes "historier som virker"

De to historiene finnes i to forskjellige versjoner. Den ene versjonen er beregnet til å bli lyttet til i løpet av dagen.
I den andre versjonen er historiene blitt til fire spennende godnatthistorier, hvor musikk og behagelig tale mot slutten leder ditt barn direkte inn i drømmeland.
 

Innhold

Pakken inneholder de samme "historiene" i to utgaver. En versjon til bruk om dagen og en kveldsversjon som slutter med at dine barn falder i søvn, drømmer herlige drømmer og lar underbevisstheten arbeide videre gjennom natten. 

Ved kjøp av fysisk Cd kan du også velge å kjøpe bok med som et supplement og variere ved at du selv leser opp. Boken selges ikke separat.

Tekst: Carsten Sommersov
Norsk stemme: Øystein R. Eide
Musik: Kenneth Plon 
 
Du er vidunderlig CD/MP3 Ha en god dag historier:
1. Tottene...      15:02
2. Bamseland... 13:03

Godnatt historier:
1. Tottene...      14:49
2. Bamseland... 16:14

 

  

*Du behøver faktisk ikke å laste ned. Du logger bare inn på «min side» og legger et ikon ut på telefonen, nettbrettet, iPad`en eller PC`en akkurat som en app. 4 klikk i alt, så enkelt er det. Veiledning følger med. OBS! I virkeligheten er det ikke en app, men den eneste forskjellen i forhold til en app, er at du skal ha internettforbindelse for å bruke ikonet. Hvis du skal bruke produktene dine uten internettforbindelse, er du nødt til å laste de ned.

Mp3 nedlastninger fåes med det samme. Trykt bok og Cd'er sendes daglig kl. 12.