Du er noe helt spesielt cover

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In

More Views

  • Du er noe helt spesielt cover

Du er noe helt spesielt (3 - 7 år)

Alle våre produkter kan køpes som mp3 nedlasting, som Cd'er eller som begge deler. Les mer om handelsbetingelser. Fast frakt 39,- kr. Prisforskellen mellem mp3 nedlasnting,  Cd'er og bøker skyldes primært fremstillingsprisen på Cd'er og bøker.

Availability: In stock

From: kr 228,00

To: kr 298,00

Price as configured: kr 228,00

* Required Fields

Price as configured: kr 228,00

"Du er noe helt spesielt" er i likhet med "Du er god nok" fortellinger for barn fra 3 til 7 år. Barnepsykolog anbefaler det som mindfullness til barn. Til å styrke selvfølelse og selvtillit til ditt barn. Den ene historien er samtidig fortalt som en godnatt historie

Du er noe helt spesielt

 
"Du er noe helt spesielt" er mentaltrening til barn fra ca. 3 til ca. 7 år. Barna opplever mentaltreningen som noen gode historier, men det er mentaltrening. Denne formen for mentaltrening styrker barnets selvfølelse samtidig med at selvtilliten også styrkes. Følelsen av å være elsket påvirkes også i gunstig retning. Trenger barnet ditt å falde litt til ro, er dette her også et veldig godt middel, fordi begge historiene innledes med en kort avspenning. Den ene historien er skapt som en godnatt historie. Barnet ditt vil elske det, som alle andre gjør.
 
"Du er noe helt spesielt" blev skapt for ca. 4 år siden. Historiene bygger på Carsten Sommerskov's store erfaring med å forsterke barns selvfølelse. Det har han gjort i over 30 år. De første historiene (Du er god nok) er nå solgt i over 25.000 eksemplarer og er nå også utgitt i Sverige, Tyskland, Nederland og USA. Metodene blir hele tiden utviklet. Denne cd/mp3 filen er skapt på oppfordringer fra glade og tilfredse foreldre, som syntes at de gjerne ville ha flere historier å velge imellom.
 
"Du er noe helt spesielt" brukes av helt alminnelige barn uansett om de har behov for å styrke selvfølelsen eller ikke, bare fordi denne form for mentaltrening er utrolig hyggelig. "Du er noe helt spesielt" kan også brukes mot mobbing, hyperaktivitet, innlæring og språkproblemer, ADHD, ekstra sensitive og introverte barn, sjalusi og mye, mye mere, som sliter på selvfølelsen.
Ingen barn kan få for høy selvfølelse
 
P.S. Det skjer ofte at barn ber om å komme seg i seng for å legge sig til at sove sammen med dyrebarna.

Ved kjøp av fysisk Cd kan du også velge å kjøpe bok med som et suplement og variere ved at du selv leser opp. Boken selges ikke separat.

Du er noe helt spesielt mp3

Innhold:
Nuslingene 17:50 (daghistorie)
Dyrebarn 15:17 (godnatthistorie)

 
Mp3 nedlastninger fåes med det samme. Trykt bok og Cd'er sendes daglig kl. 12. 
 
*Du behøver faktisk ikke å laste ned. - Du logger bare inn på «min side» og legge et ikon ut på telefonen, nettbrettet, iPad`en eller PC`en akkurat som en app. 4 klikk i alt, så enkelt er det. Veiledning følger med. OBS! I virkeligheten er det ikke en app, men den eneste forskjellen i forhold til en app, er at du skal ha internettforbindelse for å bruke ikonet. Hvis du skal bruke produktene dine uten internettforbindelse, er du nødt til å laste de ned.