Du er helt fantastisk Cover

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In

More Views

  • Du er helt fantastisk Cover

Du er helt fantastisk (8 - 12 år)

Alle våre produkter kan køpes som mp3 nedlasting, som Cd'er eller som begge deler. Les mer om handelsbetingelser. Fast frakt 39,- kr. Prisforskellen mellem mp3 nedlasnting,  Cd'er og bøker skyldes primært fremstillingsprisen på Cd'er og bøker.

Availability: In stock

From: kr 228,00

To: kr 298,00

Price as configured: kr 228,00

* Required Fields

Price as configured: kr 228,00

Ditt barn opplever det som historier, selv om det i realiteten er mentaltrening skapt til å styrke selvfølelsen og troen på seg selv. Grunnlaget for en god barndom. Dobbel CD/mp3.

Du er fantastisk - Dobbel CD/mp3
Selvtillit og selvfølelse til ditt barn

"Du er fantastisk" er en dobbelt cd/mp3-nedlastning/app*.  Den inneholder "Historier som virker" og får ditt barns selvtillit og selvfølelse til å vokse. Disse er lengere end de andre CD/mp3'er til samme aldersklasse, og de er både spennende og fengende. Den er laget for barn fra 8-12 år, men mange barn på 13 år liker den også. Den er litt for avansert for 7 åringer. 
 
I historiene blir ditt barn stilt ovenfor ulike utfordringer som utvikler kreativitet, selvfølelse, selvtillit og evnen til å klare seg godt med vennene på skolen og i fritiden.  


Erfaring som virker

I mer enn 35 år har Carsten Sommerskov beskjeftiget seg med styrking av barns selvfølelse og selvtillit. Disse historiene er skapt på basis av all den viten og erfaring, med formålet å skape det beste du kan gi ditt barn.

I historiene for 8-12 åringer skal ditt barn i hver historie forbi tre forhindringer, som skal løses på en ny måte, hver gang ditt barn lytter til historiene. Derfor vil selv de større barna elske å høre disse historiene igjen og igjen.

 

Slik brukes "historier som virker"

De fire historiene finnes i to forskjellige versjoner. Den ene versjonen er beregnet til å bli lyttet til i løpet av dagen.
I den andre versjonen er historiene blitt til fire spennende godnatthistorier, hvor musikk og behagelig tale mot slutten leder ditt barn direkte inn i drømmeland.

 

Innhold

Pakken inneholder de samme "historiene" i to utgaver. En versjon til bruk om dagen og er kjempefin når ditt barn kommer trett hjem fra skolen eller SfO. En hyggestund til å hente seg inn og finne ro.   

Den andre cd/mp3`en inneholder de samme to historiene, men nå fortalt som godnatthistorier, hvor behagelig musikk og tale ender med å snakke ditt barn i søvn, og hvor det siste ditt barn hører innen turen går til drømmeland er setninger som: ”Åh, så god og snill du er”, ”Du er bare så smart”, ”Du er helt fantastisk” osv. Ditt barns underbevissthet arbeider så videre hele natten med å styrke både selvfølelsen og selvtilliten.

Selv om begge cd/mp3`ene har som hovedtematikk å styrke barnets selvfølelse og selvtillit, er de også veldig godt egnet til urolige barn, ADHD barn, sensitive barn, mindfulness og er har en beskyttende virkning i forhold til mobbing p.g.a. den selvfølelsen som bygges opp.

Ved kjøp av fysisk Cd kan du også velge å kjøpe bok med som et supplement og variere ved at du selv leser opp. Boken selges ikke separat.

Norsk stemme: Øystein R. Eide
Tekst: Carsten Sommerskov
Musikk: Kenneth Plon
 
Innhold:
 
Du er helt fantastisk CD/MP3
Ha en god dag historier:
1. Myriadefolket.....25:29
2. Templet.............19:35
Godnatt historier:
1. Myriadefolket.....27:30
2. Templet.............22:01
 

*Du behøver faktisk ikke å laste ned. Du logger bare inn på «min side» og legger et ikon ut på telefonen, nettbrettet, iPad`en eller PC`en akkurat som en app. 4 klikk i alt, så enkelt er det. Veiledning følger med. OBS! I virkeligheten er det ikke en app, men den eneste forskjellen i forhold til en app, er at du skal ha internettforbindelse for å bruke ikonet. Hvis du skal bruke produktene dine uten internettforbindelse, er du nødt til å laste de ned.

Mp3 nedlastninger fåes med det samme. Trykt bok og Cd'er sendes daglig kl. 12.