Du er god nok cover

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In

More Views

  • Du er god nok cover

Du er god nok (3 - 7 år)

Alle våre produkter kan køpes som mp3 nedlasting, som Cd'er eller som begge deler. Les mer om handelsbetingelser. Fast frakt 39,- kr. Prisforskellen mellem mp3 nedlasnting,  Cd'er og bøker skyldes primært fremstillingsprisen på Cd'er og bøker.

Availability: In stock

From: kr 228,00

To: kr 298,00

Price as configured: kr 228,00

* Required Fields

Price as configured: kr 228,00

Løs barns søvnproblemer og skap bedre selvfølelse mens de sover. Legg barnet ditt til å sove, rolig og trygt. Den ene historien er laget som en godnatthistorie, og etter litt avspenning går historien i gang og barnet koser seg, samtidig med at barnets selvtillit og selvfølelse styrkes.

Du er god nok

Du er god nok er mentaltrening til barn fra omkring 3 til 7 år. Barnet opplever det ikke som mentaltrening. Barnet opplever det som to gode historier, men det er mentaltrening. Denne mentaltrenings teknikken styrker barnets selvtillit, barnets selvfølelse og følelse av å være elsket. Historiene slik som barnet opplever dem startes med en ganske kort avspenning. Derfor er den en annen virkning også, og det er at barnet ditt faller til ro. Den ene historien er laget som en godnatt historie. Den virker slik at underbevisstheten arbeider videre med de positive budskaper hele natten. Mange barn ber om å få komme i seng for å høre CD'ene. Barn elsker denne form for mentaltrening. Les mere om virkningen av "Du er god nok" her på siden.

"Du er god nok" er et gjennomtestet produkt.
Historiene ble skapt for ca. 30 år siden til Carsten Sommerskov's egen sønn. Siden da er de solgt i mere end 25.000 eksemplarer. De er i årenes løp blitt utviklet og forbedret. For kort tid siden ba et par søstre om at få den første versjonen av "Du er god nok" for å gi til deres barn, fordi de hadde hatt så stor glede av historiene da de selv var barn.

Først og fremst kan historiene brukes av alle barn, uansett om barnet ditt mangler selvfølelse eller ikke - barn kan aldri få for høy selvfølelse. Se alle de eksempler fra foreldre, barnehaver og barnepsykolg her på siden. De kan brukes til problemer som mobbing, hyperaktivitet, ADHD, søsken jalousi og mye mye mer, som sliter på selvfølelsen.

Gi barnet ekstra glede, mere ro, en høyere selvfølelse og en større selvtillit.

P.S. Mange barn ber om å komme i seng om kvelden for å legge seg til å sove sammen med småfolket.

(Utover styrking av selvfølelse og selvtillit som er noe av hovedessensen, har denne god virkning i forhold til søvnproblemer, urolige barn, ADHD barn, ekstra sensitive og introverte barn, mindfulness og forebygging av mobbing).

Ved kjøp av fysisk Cd kan du også velge å kjøpe bok med som et suplement og variere ved at du selv leser opp. Boken selges ikke separat.
 
Du er god nok. mp3
Innhold:
1. Planeten 14:18 (Dag historie)
2. Småfolket 14:46 (Dag historie)
3. Planeten 19:36 (Godnatt historie)
4. Småfolket 21:08 (Godnatt historie)
 
Mp3 nedlastninger fåes med det samme. Trykt bok og Cd'er sendes daglig kl. 12. 
 
*Du behøver faktisk ikke å laste ned. - Du logger bare inn på «min side» og legge et ikon ut på telefonen, nettbrettet, iPad`en eller PC`en akkurat som en app. 4 klikk i alt, så enkelt er det. Veiledning følger med. OBS! I virkeligheten er det ikke en app, men den eneste forskjellen i forhold til en app, er at du skal ha internettforbindelse for å bruke ikonet. Hvis du skal bruke produktene dine uten internettforbindelse, er du nødt til å laste de ned.