"Ditt Glade Barn" - Rabattpakke (3 - 7 år) og (8 - 12 år)

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In

More Views

"Ditt Glade Barn" - Rabattpakke (3 - 7 år) og (8 - 12 år)

Alle våre produkter kan køpes som mp3 nedlasting, som Cd'er eller som begge deler. Les mer om handelsbetingelser. Fast frakt 39,- kr. Prisforskellen mellem mp3 nedlasnting,  Cd'er og bøker skyldes primært fremstillingsprisen på Cd'er og bøker.

Availability: In stock

From: kr 598,00

To: kr 748,00

Price as configured: kr 598,00

* Required Fields

Price as configured: kr 598,00

Skap selvtillit, og styrk selvfølelsen. Det er både historier til bruk om dagen og godnatthistorier.

"Ditt Glade Barn" - Rabattpakke

Rabattpakken er 6 CD'er/mp3-nedlastning/app* Kjøp rabattpakken 3 - 12 år gi barnet ditt glede, trivsel, bedre selvfølelse, selvtillit og positiv tenkning med mentaltrening. Du mottar "Du er god nok" og "Du er noe helt spesielt" og "Du kan - du er god nok" og "Du er helt unik".
 
Barn opplever disse mentaltrenings cd'ene som historier. Og de elsker å høre historiene igjen og igjen, og dermed lagres budskapene: Du er god nok, Du duger, Du slår til, Du er noe helt spesielt, Du er elsket, Du er ønsket", "Du kan" og så videre.

Mentaltrening til barn fra 3 år til 12 år. De kan med fordel brukes som godnatthistorier, men kan selvfølgelig også høres om dagen.
Utover styrking av selvfølelse og selvtillit egner disse seg meget godt til søvnproblemer, urolige barn, ADHD/hyperaktive barn, sensitive barn, mindfulness og forebygging av mobbing. Dette er historier som virker på mange områder.

Fordelen med rabattpakkene, utover at det lønner seg, er at barna får flere historier å velge mellom. Den historien de til enhver tid liker best, er gjerne den som virker best. 

Ved kjøp av fysisk Cd kan du også velge å kjøpe de tilhørende bøker med som et supplement, og dermed variere ved at du selv leser opp. Bøkene selges ikke separat.

"Ditt Glade Barn" - Rabattpakke CD/MP3Innhold:
3-7 år
Du er god nok – Du kan
Planeten 15:28 (daghistorie)
Småfolket 17:05 (godnatthistorie)

Du er helt noe spesielt
Nuslingene 17:50 (daghistorie)
Dyrebarn 15:17 (godnatthistorie)


8-12 år
Du er helt unik
Droningens råd 19:59 (daghistorie)
Havkongen 20:05 (godnatthistorie)

Du kan – Du er god nok
Jungelen 20:07
Diamanten 20:08 (godnatthistorie)

 
*Du behøver faktisk ikke å laste ned. Du logger bare inn på «min side» og legger et ikon ut på telefonen, nettbrettet, iPad`en eller PC`en akkurat som en app. 4 klikk i alt, så enkelt er det. Veiledning følger med. OBS! I virkeligheten er det ikke en app, men den eneste forskjellen i forhold til en app, er at du skal ha internettforbindelse for å bruke ikonet. Hvis du skal bruke produktene dine uten internettforbindelse, er du nødt til å laste de ned.