"Dine Glade Barn" - Rabattpakke covers

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In

More Views

  • "Dine Glade Barn" - Rabattpakke covers

"Dine Glade Barn" - Rabattpakke (3 - 7 år) og (8 - 12 år)

Alle våre produkter kan køpes som mp3 nedlasting, som Cd'er eller som begge deler. Les mer om handelsbetingelser. Fast frakt 39,- kr. Prisforskellen mellem mp3 nedlasnting,  Cd'er og bøker skyldes primært fremstillingsprisen på Cd'er og bøker.

Availability: In stock

From: kr 598,00

To: kr 748,00

Price as configured: kr 598,00

* Required Fields

Price as configured: kr 598,00

Ditt barn opplever det som historier, men det er faktisk mentaltrening som styrker selvfølelsen og troen på seg selv. Grunnlaget for en sunn barndom. Alle historiene er innspilt både i dag- og godnattversjon.

"Dine Glade barn"  - Rabattpakke

"Dine Glade Barn" rabattpakken består av 4 dobbeltCD`er/mp3-nedlasning/app*. Dine barn oppfatter det som riktig gode historier, men det er i virkeligheten mentaltrening til styrking av barns selvfølelse og selvtillit, i tillegg til at de er en god sovehjelp. Som en veldig positiv sideeffekt vil du oppleve at dine barn stråler av glede, balanse og overskudd. Si farvel til søsken-sjalusi, mobbing, usikkerhet, for mye kjefting, stress om morgenen og problemer ved leggetid. Til deg som vil gi ditt barn det beste fundamentet for en god barndom og oppvekst.

En større selvfølelse skaper ro, harmoni og glede i skolen, familien og fritidslivet. En økt selvtillit skaper bedre resultater og styrke.
Selv om alle Cd`ene/mp3`ene har som hovedtematikk å styrke barnets selvfølelse og selvtillit, er de også veldig godt egnet til urolige barn, ADHD barn, sensitive barn, mindfulness og har i tillegg en beskyttende virkning i forhold til mobbing pga. den selvfølelsen som bygges opp.  
    


Erfaring som virker

I mer enn 35 år har Carsten Sommerskov beskjeftiget seg med styrking av barns selvfølelse og selvtillit. Disse historiene er skapt på basis av all den viten og erfaring, med det formål å skape det beste, du kan gi ditt barn.

I historiene for 8-12 åringer skal ditt barn i hver historie forbi tre forhindringer, som skal løses på en ny måte, hver gang ditt barn lytter til historiene. Derfor vil selv de større barna elske å høre disse historiene igjen og igjen.

 

Slik brukes ”historier som virker”

De fire historiene finnes i to forskjellige versjoner. Den ene versjonen er beregnet til å bli lyttet til i løpet av dagen.
I den andre versjonen er historiene blitt til fire spennende godnatthistorier, hvor musikk og behagelig tale mot slutten leder ditt barn direkte inn i drømmeland.
 

Innhold

Pakken inneholder de samme "historiene" i to utgaver. En versjon til bruk om dagen og en kveldsversjon som slutter med at dine barn falder i søvn, drømmer herlige drømmer og lar underbevisstheten arbeide videre gjennom natten. 

Norsk stemme: Øystein R. Eide
Tekst: Carsten Sommerskov
Musikk: Kenneth Plon.
 
PS. Fordelen med rabattpakkene, utover at du får mer for pengene, så får barna også flere historier å velge mellom. Den historien de til enhver tid liker best, er gjerne den som virker best. 

Ved kjøp av fysisk Cd kan du også velge å kjøpe de tilhørende bøker med som et supplement og variere ved at du selv leser opp. Bøkene selges ikke seperat.

 
 
Du er vidunderlig mp3
Ha en god dag historier:
1. Tottene........ 15:02
2. Bamseland... 13:03

Godnatt historier:
1. Totterne....... 17:49
2. Bamseland....16:14

 
Du er herlig mp3
Ha en god dag historier:
1. Rumleby.......16:09
2. Krokokilen.....17:27

Godnatt historier:
1. Rumleby.......19:51
2. Krokokilen.....22:52
 
Du er helt perfekt mp3
Ha en god dag historier:
1. Jupiter..................18:10
2. Det flygende teppe 21:36
Godnatt historier:
1. Jupiter..................21:37
2. Det flygende teppe 23:49
 
Du er helt fantastisk mp3
Ha en god dag historier:
1. Myriadefolket.....25:29
2. Templet.............19:35
Godnatt historier:
1. Myriadefolket.....27:30
2. Templet.............22:01
 

*Du behøver faktisk ikke å laste ned. Du logger bare inn på «min side» og legger et ikon ut på telefonen, nettbrettet, iPad`en eller PC`en akkurat som en app. 4 klikk i alt, så enkelt er det. Veiledning følger med. OBS! I virkeligheten er det ikke en app, men den eneste forskjellen i forhold til en app, er at du skal ha internettforbindelse for å bruke ikonet. Hvis du skal bruke produktene dine uten internettforbindelse, er du nødt til å laste de ned.

Mp3 nedlastninger fåes med det samme. Trykt bok og Cd'er sendes daglig kl. 12.