Søvnproblemer barn 8 - 12 år

Vil ikke barnet ditt sove?

Løs barns søvnproblemer
og la ditt barn styrke selvbildet og selvtilliten mens det sover

La ditt barn sovne til budskap som: "Du er en god venn", "Det er mange som er glade i deg", "Du er smart", "Du er dyktig" ... Når havkongen og hele havfolket holder fest for ditt barn, mens barnet ditt faller i søvn.

Kan du forestille deg å se barnet ditt gå lykkelig til sengs i tide og sovne med et smil? Det er det andre foreldre opplever når de har investert i disse "godnatthistorier som virker".
 
Godnatthistorier fra et mentalt treningsprogram. Du er helt unik  CD - brukt som godnatt historier. CD Du kann CD CD og Bok
 
Bestil knap

Økt selvbilde mens barnet sover?

Ja, barns søvnproblemer kan løses, og det på en så konstruktivt måte at ditt barns selvbilde og selvtillit styrkes samtidig.
Hele tre ønsker på en gang? Det er da ikke mulig? Kjenner du igjen den setningen? Du kjenner den sikkert fra en reklame for Kinderegg. Og hvorfor gjør du det? Fordi du har hørt den igjen og igjen og igjen og atter én gang.

Historiene benytter seg av samme metode som reklamen, de gjentar de samme budskapene igjen og igjen: Du kan - du er god nok. Du er helt unikt, osv. Siden ditt barn er hovedpersonen i disse historiene og de som en del av historiene får disse budskapene mange ganger i historiens forløp, ja så innlæres disse positive budskapene, mens barnet sovner.

Det er innlagte oppgaver som barnet skal løse i løpet av historiene, og de skal løses på en ny måte hver gang barnet hører historien. Derfor utfordrer de ditt barns fantasi. Noe som gjør at ditt barn gjerne vil høre historiene igjen og igjen.

Historiene innledes med en kort avspenning som får ditt barn til å sovne lettere og gir en dypere søvn.

Sovetrening som virker

Programmene skaper derfor:

Barn som gjerne vil legge seg om kvelden
Mer selvtillit og økt selvbilde
Mer uthvilte barn neste dag
 

Selv om alle CD/mp3`ene som du finner under her er gode i forhold til søvn, så har det blitt gitt ekstra fokus på søvn på dobbelCD`ene: "Du er perfekt" og "Du er fantastisk" (som også kan kjøpes i en samlepakke: "Selvfølelse og Selvtillit") og nyheten "Du er Supergod". Sistnevnte har i alt 4 CD`er med 2x4 historiene (i dag- og godnattversjoner).

Alle CD`ene og pakker kan man også velge kjøpe som nedlastingsprodukt (mp3) til umiddelbar nedlasting.

 
Les mer:
 
 
Bestil knapHer er en e-post fra en mor:
 
Heisann.
Min sønn på 9 år har ofte veldig vanskelig for å få sove om kvelden, siden tankene begynner å jobbe på fullt trykk når han har lagt seg og slapper av under dynen.

Det resulterer dessverre veldig ofte i grå og negative tanker, en alt for sen sengetid og for lite søvn. Jeg kjøpte programet deres siden min sønn er utrolig fantasifull, og derfor hørte dette program ut som en perfekt løsning for å kunne tenke positive tanker, å ligge og finne på fine ting, i stedet for hans bekymringer, ved leggetid.

Jeg må innrømme at de to programmene vi har, fanger meg nesten like ofte som min sønn! Den rolige stemmen og den fine musikken, og så de spennende eventyrene som man kan høre om igjen og om igjen, er bare fantastiske til både å få min sønn og meg selv til å falle i søvn. Faktisk gikk det flere uker innen vi fikk hørt eventyrene fullt ut, siden vi falt så hurtig i søvn hver gang.

Min sønn sier at han blir rolig og avslappet av å høre programmet, og at det er riktig spennende eventyr. 
Min sønn har fått mye lettere for å sove. Og min datter har også begynt å høre på dem.
Mvh,
Mia Jensen

Alle Cd/mp3`er er med bakgrunnsmusikk og norsk tale.

There are no products matching the selection.