Hva skal jeg velge 8-12 år

Mer selvfølelse og selvtillit
til barn 8 - 12 år

Hva virker best?

Alle Cd'er og “downloads” er like gode til å styrke selvfølelsen og få barna til å slappe av. Likevel anbefaler vi dobbelt-CD'ene som de beste, hvis ditt barn sliter med å falle i søvn om kvelden. Les om dobbelt-Cd'ene og mp3 “downloads” ved å klikke på bildene:
 
Dobbelt Cd for barn Mp3 til barn Mp3 til barn

 

Virkningen blir best hvis barnet ditt selv får lov til å velge "historien", men de fleste barna kan godt like variasjon og det å ha noe å velge mellom. Det gir også en større sannsynlighet for å treffe presist det som virker best på akkurat ditt barn. Derfor anbefales rabattpakkene:

 

CD for økt selvfølelse til barnet ditt Download selvfølelse til barnet ditt CD med mentaltrening til barn
 
 
Facebook respons fra en mor med en datter på 7 år

Problemer på skolen

"Glad på skolen" skal kombineres med minst en av de andre Cd'ene, da den ikke styrker selvfølelsen, men virker ved å styrke ditt barns forhold til lærere, klassekamerater, fagene og konsentrasjonsevnen. Den kan ikke kjøpes seperat, men følger med gratis i rabattpakkene "Du er helt unik"(8-12 år) og "Ditt glade barn" (3-12 år).

Mitt barn er 12 år, hva skal jeg velge?

Er barnet ditt 12 år skal du vurdere om du kanskje skal velge 12-16 års produktene. Du avgjør det ved å overveie om barnet ditt er glad i å høre historier. Hvis barnet ditt ikke lengre hører på historier skal du velge "Glede - Energi - Selvfølelse

Cd'er eller mp3 nedlastninger?

Umiddelbart er det noen fordeler med mp3 nedlastninger, utover at de er billigere. De blir aldri oppskrapt og hvis du tar en sikkerhetskopi, er du sikret mot at de forsvinner ved et uhell. Du kan brenne en kopi på en Cd, hvis barnet ditt ikke har en mp3 avspiller til rådighet. 

Alle CD/mp3`er er med bakgrunnsmusikk og norsk tale

There are no products matching the selection.