Søvnproblemer barn 3 - 7 år


Mitt barn vil ikke sove - hva gjør jeg?

Stopp problemet nå - og gi samtidig ditt barn mer selvfølelse og selvtillit

 
"Åh, så god og snill du er", "Jeg liker deg veldig godt", "Du er bare helt vidunderlig", "Du er en riktig god venn" . Denne slags uttalelser er det siste ditt barn hører innen godnatthistoriene fører ditt barn direkte inn i drømmeland. Uttalelsene kommer fra figurene i historiene. 

Det gjør vel ingen ting om barn ber om å komme i seng om kvelden? Barnet er selv hovedpersonen i historiene og oppmuntringene og anerkjennelsene gjør at barna elsker disse historiene. 

Bivirkning: Det øker ditt barns selvfølelse og selvtillit, samtidig som de våkner glad og utvilt neste morgen. 

Du er god nok som CD eller download Du er noget helt specielt som CD eller download. Du er bare dejlig som CD eller download. Du er super sød som CD eller download. Du er den bedste som CD eller download.
  
Bestil knap

Avspenning og mentaltrening får ditt barn til å falle i søvn 

Her er noen gjennomprøvde og effektive CD/mp3`er med mentaltrening for barn fra ca. 3 til 7 år. Ditt barn opplever de som gode godnatthistorier, men det er samtidig mentaltrening som styrker ditt barns selvfølelse og selvtillit. 

Det er også daghistorier, som særlig til barn i denne aldersgruppen er flott ressurs å bruke, så de kan hente seg inn etter en lang dag i barnehagen eller på skolen. 

Alle historiene starter med en kort avspenning. Det gjør det lettere for barnet ditt å finne ro og gir en dypere søvn når barnet mot slutten av godnatt historiene guides inn i drømmeland. Et virkelig godt middel til å skape en god avslutning på dagen og få en positiv effekt med et glad og utvilt barn neste morgen. 

 
Styrk selvværdet og selvtilliden mens dit barn sover.
 
Bestil knap

Hvordan kan selvfølelsen og selvtilliten styrkes mens barnet ditt sover? 

Husker du fortsatt noen regler fra din egen barndom? "Hvem er det som banker, sa Petter..". Eller sanger: "Ti elefanter kom marsjerende..." eller hva med gangetabellen? Alt dette har satt seg fast i din underbevissthet og kan hentes frem når som helst. Hvorfor det har festet seg er enkelt: repitisjon, repitisjon og atter repitisjon.

Tenk hvis det som festet seg til din underbevissthet i stedet var følelser som: "Jeg er god nok", "Jeg er snill", "Jeg kan det jeg vil" osv. Det kan la seg gjøre med gjentakelse, gjentakelse og gjentakelse. Disse godnatthistoriene til barn fungerer derfor på samme måte. Og fordi barn i denne aldersgruppen også elsker å høre de samme historiene igjen og igjen, så gir det også veldig positive og effektive resultater.

Når barnet selv er hovedpersonen og er den som blir rost og får annerkjennelse, ja så kodes budskapet inn mens ditt barn lytter og lever seg inn i historien. Dette tar barnet med seg inn i drømmeland og det jobber videre i barnets underbevissthet mens det sover. Alt i alt gir det:
 
Mer indre ro
En god og dyp søvn
Økt selvfølelse og selvtillit  

Positiv bivirkning: Ditt barn blir gladere

Les mere:
PS. Mange barn ber om å komme i seng for å høre godnatthistoriene om kvelden. 
 
Bestil knap

Her er en e-post respons
Heisan

Jeg har kjøpt Cd`ene til et barn som vi er avlastningsforeldre til. 

Vi er veldig glade for cd`en. Hun bruker den
1) når hun kommer hjem fra barnehagen, til å falle til ro med og hvile litt. Hun sitter i sekkestolen sin og vi kan se hvordan hun finner inn i seg selv og merker etter. Vi har et eget hjemmeboende barn på 10 år. Hun nyter den også en gang i mellom. 
2) Om kvelden når jenta på 5 år er blitt lagt, sunget for og fått godnattklem, setter vi på cd`en. Hun faller nesten alltid i søvn mens den spiller. 

Cd´en kan varmt anbefales som et godt supplement til en rolig innsovning.

Vennlig hilsen
Pia
 

There are no products matching the selection.