Søvnproblemer barn over 12 år

Søvnproblemer hos ungdom 12-18 år

Mentaltrenning, stesslinding og fornyet overskudd


Tenåringer har bruk for mer søvn enn voksne. Fra 12 år og oppover kan barn og unge bruke de samme mentaltreningsteknikkene som de voksne. Og de virker. CD/mp3`ene "Sov godt", "Null stress" og "Indre ro" kan være til god hjelp og glede for din ungdom. 

Rabattpakken "Psykisk overskudd" innehar alle disse 3 i en pakke og motvirke stress, indre uro, søvnproblmer, angst og bekymringer. En riktig god investering om din ungdom sliter med å sove, også om du ikke vet helt hva søvnproblemer og uroen skyldes.

(Nederst på siden her kan du lese en tilbakemelding fra en mor om hvordan "Sov Godt" hjalp hennes sønn, som hadde store utfordringer med bl.a. å sove).
 
Rabattpakken "Psykisk overskudd" for ungdom og voksne


Bestil knap

Glede - Energi - Selvfølelse
Et nyttig verktøy til din tenåring


En tenåring har riktig mange problemer å hanskes med:

Noen tenåringer strever med å bliv anerkjent i gruppen
- andre unge blir regelrett utsatt for mobbing eller holdt utenfor.
Noen unge er skoletrette
Noen unge blir påståelige
Noen unge blir innadvendte
Det er konflikter med foreldrene
Det er provokasjoner i forhold til omgivelsene
Det er overdreven kritikk av eget utseende og væremåte
En tenåring kan være stresset i forhold til skole og fritidsliv
..... og mye, mye mere.

Vi har derfor laget en egen CD/mp3 for ungdom "Glede-Energi-Selvfølelse" som møter ungdom på hjemmebane og deres utfordringen. Nok til å gi alle og enhver søvnproblemer. "Glede-Energi-Selvfølelse" er et verktøy til å kunne løse opp noen av de årsakene, som kan ligge bak søvnproblemene hos din tenåring. 
 
Glede-Energi-Selvføelse for ungdom 12-18 år
Bestil knap
Med denne CD/mp3`en vil din ungdom få hjelp til å få ting på plass, sortert litt i "kaoset" og får noen positive perspektiver og løsningsverktøy, som denne Dobbelt-CD/mp3`en innehar.  Dette kan løse mye av det som tankene kan kverne om i ungdomstiden. Den innehar også avspennings - og visualiseringsøvelser. Avspenning er avstressende og skaper ro. 
 

Ungdoms Cd`en/mp3`en som behandler tenåringsproblemer er en riktig god hjelp til å møte utfordringene på en konstruktiv måte. Den hjelper også med å styrke den unges selvfølelse og selvtillit, så det blir lettere å takle utfordringene og dermed legge dagen bak seg og sove godt. 

Ung gutt legger dagen bak seg og sover godt
 
Facebook respons på Glede-Energi-Selvfølelse til ungdom

Her er en e-post fra en mor om hvordan hennes sønn fikk glede av "Sov godt":
 
Hei 
 
Tusen takk for hjelpen du ga meg da jeg ringte og hadde bruk for veiledning til hvilke produkter jeg skulle kjøpe.
Jeg fortalte at jeg har en sønn på 12 år som muligens lider av depresjon, og han har vanskelig for å sove. Da jeg ringte til deg, hadde han ikke fått sove på 4 dager og jeg var i ferd med å bli desperat. Når han ikke får sove blir han enda mer deprimert, fordi han ikke kan følge med på skolen og har ingen energi. Du foreslo at jeg kjøpte din cd "Sov godt", siden den også virker avstressende. 

Jeg var spent på om min sønn ville høre på den, og om den virket. Heldigvis kom "Sov godt" allerede dagen etter at jeg hadde bestilt den. Sønnen min var helt med på å høre den, siden han trengte sårt å få sove, og han sove en hel natt. Det er nå ca. 1 mnd. siden og min sønn sover mye bedre om natten!

Den første uken hørte han på "Sov godt" hver kveld, og han hørte ca. halvparten før han sovnet. Det har bare vært 1 natt hvor han har våknet opp igjen, men han sovnet raskt igjen. Nå står cd-spilleren alltid klar til sengetid, men det går lenger og lenger mellom hver gang vi spiller den.

Min sønn sier selv fra de kveldene han merker det er vanskelig å sovne, og da slår vi på "sov godt". Han har blitt gladere og håndterer bedre og være sammen med andre mennesker.


Med vennlig hilsen,

Mia
 

Alle CD/mp3`er er med norsk tale.
 

There are no products matching the selection.